*
  • Forum
  • Pomoć
  • Traži
  • Prijava
  • Članovi
  • Registracija
BiH-Ribolov.com Forum > Ribolov Bijele Ribe > Tereni (Moderatori: Svabo, elvas, kalja) > Rijeka Krupa, Karaotok, Hutovo blato
Chat
 Str: [1] 2   Dolje
« natrag naprijed »
  Ispis  
Autor Tema: Rijeka Krupa, Karaotok, Hutovo blato  (Posjeta: 5331 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ilir
Global Moderator
Great White Shark

tiborm1234@gmail.com
Email
Rijeka Krupa, Karaotok, Hutovo blato
« : 15-07-2008, 20:38:06 »

BISTRO

dovoljno je kazati da je ova Hercegovačka ljepotica bila domaćin Svjetskog prvenstva u lovu ribe na plovak prošle godine, pa da se čovjek upita: di je ta, što je ta da prostiš?!! Krupa.
Često boravim na Krupi, nedavno je završena Premijer liga SRS BiH u ulovu ribe na plovak, 3. i 4. kolo je upravo održano na ovoj ljepotici, izabrani su novi reprezentativci BiH, cipoli su ušli u gornji tok, kalkan je tu, šaran mami svojim šarmom, jegulja pravi domorodac a i ostale ribe se nude... Park prirode izuzetne ljepote i bio/ihtiodiverziteta, koji se rijetko sreće na ovom dunjaluku. Bit će dosta slika sa Krupe uskoro, a pošto dosta vremena provedem dolje, pratit ću slikama i riječju sve ono što se dešava kroz cijelu godinu.
Mnogi gosti koji su je jednom posjetili, ponovno se vraćaju i uživaju u svim njenim čarima i ljepotama...

BISTRO
Evidentirano

Upustvo za postavljanje fotografija mozete vidjeti ovdje [url]http://www.bih-ribolov.com/forum/index.php?topic=4608.0[/url]
Ilir
Global Moderator
Great White Shark

tiborm1234@gmail.com
Email
Odg: Rijeka Krupa, Karaotok, Hutovo blato
« Odgovor #1 : 17-07-2008, 06:34:07 »

BISTRO

odoh jutros na trening  131 :coolsmiley: na Krupu  :cheesy1: :cheesy1: :cheesy1:, pa se javim kasnije sa kojom slikom i par riječi kako je bilo.

BISTRO
Evidentirano

Ilir
Global Moderator
Great White Shark

tiborm1234@gmail.com
Email
« Odgovor #2 : 04-08-2008, 22:46:52 »

BISTRO

slike sa rijeke Krupe i krajolika parka prirode Hutovo blato

BISTRO
Evidentirano

Ilir
Global Moderator
Great White Shark

tiborm1234@gmail.com
Email
« Odgovor #3 : 04-08-2008, 22:50:47 »

BISTRO

Krajolik parka prirode i rijeka

BISTRO
Evidentirano

Ilir
Global Moderator
Great White Shark

tiborm1234@gmail.com
Email
« Odgovor #4 : 04-08-2008, 22:54:40 »

BISTRO

Krajolik parka prirode i rijeka

BISTRO
Evidentirano

JAFA
Gost
« Odgovor #5 : 23-08-2008, 21:02:34 »

Hutovo Blato Karaotok fantasticno mjesto za odmor duse i pameti.
Ja i zet smo bili i odmorili se pravo od ribe osim milioni kedera od kojih nemozes zabaciti bilo je i tri kidanja i jedno spadanje najvjerojatnije Saran.Drugi dan posjetio nas je i Free malo smo zabacivali popili pivu i razgulili nazad kuci.
Uglavnom nije bilo lose samo steta riba nije radila tj nije bilo nista krupnije.Steta sto i Ilir nije mogao biti sa nama pa da malo odernecimo ali ima vremena bice jos ribolova.

Bistro  131
Evidentirano
JAFA
Gost
« Odgovor #6 : 23-08-2008, 21:40:14 »

evo slikica
Evidentirano
JAFA
Gost
« Odgovor #7 : 23-08-2008, 21:40:55 »

i
Evidentirano
JAFA
Gost
« Odgovor #8 : 23-08-2008, 21:43:43 »

i malo ljepote
Evidentirano
JAFA
Gost
« Odgovor #9 : 23-08-2008, 21:45:09 »

jos jedna i dosta  :2funny:
Evidentirano
Svabo
Global Moderator
Great White Shark

jednostavnost vodi ka savrsenstvu

Email
« Odgovor #10 : 23-08-2008, 23:54:49 »

Jal miline jal ljepote, a ja moram radit citav vikend  sad...........sa´cu zapjevat "prokleta je Amerika i zlatooooo sto sjaaaaa aaaa aa a " . Jafa jarane dosadilo mi vise pisat ; ma nek je nama bilo fino, bice ribe....... Evo vec su poceli polahko da vade mast sa tim nekim ribetinama ovde na forumu  doh Trebalo bi uraditi nesto po tom pitanju ......  whistle
Evidentirano

Sticanje ribarskog iskustva je kao sastavljanje mozaika. Poslje svakog dana u ribolovu stavise jedan kamencic u mozaik. I nakraju u dubokoj starosti, kad ribarska dusa ode na onaj svijet. Iza nas ostaju rijeke pune kamenja i kamencica................
Safet
Gaga
*

Biti ribar nije lako

« Odgovor #11 : 24-08-2008, 10:45:17 »

Evo da i ja napisem koju hehehe

Sura me odveo na Hutovo blato tj na Karaotok gdje sam se upoznao i sa Ilirom lijepo mjesto lijepa priroda ali nesto nije bilo ribe osim ribica sto ih sura zove keder e toga ima miliona ali krupnu ribu nisam vidio Noc preljepa divna i mirna sutradan opet isto sitna riba i to tije to kasnije dolazi i Frre i sanjim sam se upozna malo smo ribarili i nakraju donjeli zakljucak ovdje nema krupne ribe i vracanje kuci

Sve u svemu lijep izlet na lijepom mjestu.
Evo i jedna slikica od mene( ovo je najveci komad sto je ulovljen u dva dana hehehe  :2funny: )mada je to Jafa vec odradio

Bistro
Evidentirano

Sajo Sarajevo seher grade moj
Myran
Gost
« Odgovor #12 : 08-09-2008, 10:30:55 »

Bistro ljudi,ribiči
Evo  samo  malo  radi  onih  koji  čitaju i  neznaju i  za  one koji  bi  došli  na  Krupu.Ova  voda jeste  predivna,priroda  uživancija ,al  treba  znat  činjenice  prije  polaska. Krupa  je  odlična  takmičarska  staza i  tu  nema  zbora , al ko  želi  u  Krupi  loviti  prave  ribe,onda mara  da  zna  da  je  to  ŠARANSKA voda ,na  grunt,na dno,kukuruz  i  ostalo , a nije  plovkaroška voda .Zna  se loviti  i  šaran  na  plovak ,al  je  sada vodostaj  mrtav ,i  čeka  se  jedna  prva  veća kiša  da  pokrene  vodu  a  stim i  šaran  počinje  sa  aktivnošću. Ovih  dana  na  treninzima,lovite  plovkom ,a oko  vas  se  izbacuju  pravi  komadi  od  šarana i amura . Myran
Evidentirano
Ilir
Global Moderator
Great White Shark

tiborm1234@gmail.com
Email
« Odgovor #13 : 06-12-2009, 12:13:52 »

BISTRO

Pozdrav iz Hutovog blata

BISTRO

Evidentirano

candr Bn
Mladica

Catch AND Release BijeljiNa

Email
« Odgovor #14 : 06-12-2009, 12:46:39 »

Evidentirano

www.ideaplus.rs.ba
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  
« natrag naprijed »

Skoči na:  

BiH-Ribolov.com Forum | Powered by SMF 1.1.18. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Pegasus theme © Bloc
Učitava se...