|
Ilir
|
 |
« : 15-07-2008, 20:38:06 » |
|
BISTRO
dovoljno je kazati da je ova Hercegovačka ljepotica bila domaćin Svjetskog prvenstva u lovu ribe na plovak prošle godine, pa da se čovjek upita: di je ta, što je ta da prostiš?!! Krupa. Često boravim na Krupi, nedavno je završena Premijer liga SRS BiH u ulovu ribe na plovak, 3. i 4. kolo je upravo održano na ovoj ljepotici, izabrani su novi reprezentativci BiH, cipoli su ušli u gornji tok, kalkan je tu, šaran mami svojim šarmom, jegulja pravi domorodac a i ostale ribe se nude... Park prirode izuzetne ljepote i bio/ihtiodiverziteta, koji se rijetko sreće na ovom dunjaluku. Bit će dosta slika sa Krupe uskoro, a pošto dosta vremena provedem dolje, pratit ću slikama i riječju sve ono što se dešava kroz cijelu godinu. Mnogi gosti koji su je jednom posjetili, ponovno se vraćaju i uživaju u svim njenim čarima i ljepotama...
BISTRO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
Upustvo za postavljanje fotografija mozete vidjeti ovdje [url]http://www.bih-ribolov.com/forum/index.php?topic=4608.0[/url]
|
|
Ilir
|
 |
« Odgovor #1 : 17-07-2008, 06:34:07 » |
|
BISTRO odoh jutros na trening  :coolsmiley: na Krupu :cheesy1: :cheesy1: :cheesy1:, pa se javim kasnije sa kojom slikom i par riječi kako je bilo. BISTRO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ilir
|
 |
« Odgovor #2 : 04-08-2008, 22:46:52 » |
|
BISTRO
slike sa rijeke Krupe i krajolika parka prirode Hutovo blato
BISTRO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ilir
|
 |
« Odgovor #3 : 04-08-2008, 22:50:47 » |
|
BISTRO
Krajolik parka prirode i rijeka
BISTRO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ilir
|
 |
« Odgovor #4 : 04-08-2008, 22:54:40 » |
|
BISTRO
Krajolik parka prirode i rijeka
BISTRO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
JAFA
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 23-08-2008, 21:02:34 » |
|
Hutovo Blato Karaotok fantasticno mjesto za odmor duse i pameti. Ja i zet smo bili i odmorili se pravo od ribe osim milioni kedera od kojih nemozes zabaciti bilo je i tri kidanja i jedno spadanje najvjerojatnije Saran.Drugi dan posjetio nas je i Free malo smo zabacivali popili pivu i razgulili nazad kuci. Uglavnom nije bilo lose samo steta riba nije radila tj nije bilo nista krupnije.Steta sto i Ilir nije mogao biti sa nama pa da malo odernecimo ali ima vremena bice jos ribolova. Bistro 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
JAFA
Gost
|
 |
« Odgovor #6 : 23-08-2008, 21:40:14 » |
|
evo slikica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
JAFA
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 23-08-2008, 21:40:55 » |
|
i
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
JAFA
Gost
|
 |
« Odgovor #8 : 23-08-2008, 21:43:43 » |
|
i malo ljepote
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
JAFA
Gost
|
 |
« Odgovor #9 : 23-08-2008, 21:45:09 » |
|
jos jedna i dosta :2funny:
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Svabo
|
 |
« Odgovor #10 : 23-08-2008, 23:54:49 » |
|
Jal miline jal ljepote, a ja moram radit citav vikend  ...........sa´cu zapjevat "prokleta je Amerika i zlatooooo sto sjaaaaa aaaa aa a " . Jafa jarane dosadilo mi vise pisat ; ma nek je nama bilo fino, bice ribe....... Evo vec su poceli polahko da vade mast sa tim nekim ribetinama ovde na forumu  Trebalo bi uraditi nesto po tom pitanju ...... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Sticanje ribarskog iskustva je kao sastavljanje mozaika. Poslje svakog dana u ribolovu stavise jedan kamencic u mozaik. I nakraju u dubokoj starosti, kad ribarska dusa ode na onaj svijet. Iza nas ostaju rijeke pune kamenja i kamencica................
|
|
|
Safet
Gaga
Biti ribar nije lako
|
 |
« Odgovor #11 : 24-08-2008, 10:45:17 » |
|
Evo da i ja napisem koju hehehe
Sura me odveo na Hutovo blato tj na Karaotok gdje sam se upoznao i sa Ilirom lijepo mjesto lijepa priroda ali nesto nije bilo ribe osim ribica sto ih sura zove keder e toga ima miliona ali krupnu ribu nisam vidio Noc preljepa divna i mirna sutradan opet isto sitna riba i to tije to kasnije dolazi i Frre i sanjim sam se upozna malo smo ribarili i nakraju donjeli zakljucak ovdje nema krupne ribe i vracanje kuci
Sve u svemu lijep izlet na lijepom mjestu. Evo i jedna slikica od mene( ovo je najveci komad sto je ulovljen u dva dana hehehe :2funny: )mada je to Jafa vec odradio
Bistro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Sajo Sarajevo seher grade moj
|
|
|
|
Myran
Gost
|
 |
« Odgovor #12 : 08-09-2008, 10:30:55 » |
|
Bistro ljudi,ribiči Evo samo malo radi onih koji čitaju i neznaju i za one koji bi došli na Krupu.Ova voda jeste predivna,priroda uživancija ,al treba znat činjenice prije polaska. Krupa je odlična takmičarska staza i tu nema zbora , al ko želi u Krupi loviti prave ribe,onda mara da zna da je to ŠARANSKA voda ,na grunt,na dno,kukuruz i ostalo , a nije plovkaroška voda .Zna se loviti i šaran na plovak ,al je sada vodostaj mrtav ,i čeka se jedna prva veća kiša da pokrene vodu a stim i šaran počinje sa aktivnošću. Ovih dana na treninzima,lovite plovkom ,a oko vas se izbacuju pravi komadi od šarana i amura . Myran
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ilir