|
@LmiЯ
|
 |
« Odgovor #15 : 15-12-2009, 17:32:54 » |
|
ZA SVE UCESNIKE FORUMA VAZNA NAPOMENA SVE VASE NABAVKE I KUPOVINA VOBLERA MOLIM DA SE ODVIJA PUTEM PRIVATNIH PORUKA, SVAKI SLJEDECI POST U KOJEM SE BUDE KUPOVALO,PRODAVALO, ISTRAZIVALO GDJE JE ROBA, KAD CE STICI I OSTALO BICE OBRISAN UZ UPOZORENJE, jer se na ovaj nacin svjesno minira zdrava diskusija i ujedno razvodnjava tema. TO NE VAZI SAMO ZA OVU TEMU NEGO SVAKU NA OVOM FORUMU OSIM MALIH OGLASA! OK? OK!...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why its called the present.
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odgovor #16 : 05-01-2010, 18:48:32 » |
|
Evo kao sto i sami mozete vidjeti napravili smo par novina na forumu . U gornjem desnom uglu stavili smo povratni link na naslovnicu naseg portala , kada kliknete "Naslovnica BiH-Ribolov.com Portala" odlazite na nasu pocetnu stranicu sa najnovijim vjestima . Postavio sam i banere sa Google reklamama , hvala bogu svaki dan nas je sve vise i potrebni su nam veliki i brzi serveri ,koji naravno kostaju ,sponzore nemamo pa nam je ovo dobar nacin samofinaciranja (placaju par feninga po klikovima na reklame  ) .Ukoliko je neko zaintersovan mozemo mu ustupiti mjesto za reklamu gdje su trenutno Google oglasi , jedan smo od vecih ribarskih foruma na Balkanu vjerujem da bi se zinteresovanim investicija itekako ispaltila.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odgovor #17 : 04-02-2010, 12:00:52 » |
|
U Posljednjih nekoliko dana imali smo problema sa stabilnoscu naseg servera pa je zbog toga danas izmedju 01-09 sati stranica bila offline: Nas provjader se trudi da otkloni ove probleme , nase je da budemo strpljivi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tommylee
|
 |
« Odgovor #18 : 04-02-2010, 14:27:29 » |
|
Čuj strpljivi,kriziram od sinoć da se ulogujem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odgovor #19 : 07-02-2010, 22:00:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Carp lover
|
 |
« Odgovor #21 : 10-04-2010, 14:27:05 » |
|
U obdaniste sam isao nekada davno, ne bih da se vracam u njega! Hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
glistaros
|
 |
« Odgovor #22 : 10-04-2010, 14:44:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
baboatif
|
 |
« Odgovor #24 : 28-04-2010, 15:32:50 » |
|
Trenutno tipkam s mob. posto ne mogu pristupiti forumu s kompa,pa da ko ne zna o cemu je rijec, izbaci mi poruku, baboatif je iskljucen s foruma.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
@LmiЯ
|
 |
« Odgovor #25 : 28-04-2010, 17:04:56 » |
|
Atife, o cemu ti to svegati? Da si iskljucen nebi mogao ni sa mobitela ni sa bilo cega.... Pregledacu detaljno sad o cemu je rijec. Ajd svega ti probaj sa nekog drugog kompa da se logujes, tj. odi u kakav caffe ili stogod pa da znam jel do ip adrese, hosta ili nesto trece. Iskljucen sigurno nisi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why its called the present.
|
|
|
|
|
|
baboatif
|
 |
« Odgovor #27 : 28-04-2010, 19:09:08 » |
|
Haha svasta je moguce,ma vjerovatno je greska u pitanju al me bilo presjeklo,nisam kuci,a pokusat cu resetovat sav history pass i slicno pa pokusat, mozda je do alnesera:)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
@LmiЯ
|
 |
« Odgovor #29 : 28-04-2010, 22:15:57 » |
|
Mislim da je ovo operacija za naseg Admina.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|