|
L2dm-ibrahim
Gost
|
 |
« Odgovor #15 : 18-11-2008, 20:10:24 » |
|
Ma Divere shto si mi srdit Nije ovo prvi put da neki moderator mora brisati da smiri tenzije.Meni krivo kud ja bilo shta i kaza ali hebiga nemoze se nazad kroz vrijeme. Ma potrudicu se da vishe nepishem nishta morda vako ubacim koju muhu i to je sve.Necu da sam dezurni Chujemo se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
Upustvo za postavljanje fotografija mozete vidjeti ovdje [url]http://www.bih-ribolov.com/forum/index.php?topic=4608.0[/url]
|
|
bifi
|
 |
« Odgovor #16 : 18-11-2008, 20:50:32 » |
|
Po meni svatko od nas ima nekakva iskustva pa nije bitno u cemu itu smo da ih razmjenjujemo i da se unapredjujemo i pomazemo E sad me tjerate da ja u krevet i bilo gdje drugo nosim ovaj svoj racunalnik / a ima tog / da bih bio u toku zbivanja Nemam nista protiv tog da ovdje bude neko sef / bez sefa nista ne funkcijonise / ali mozda bi i nama obicnim smrtnicima malo bilo dopusteno da skontamo ko je u pravu a ko ne a ne ovako ni na nebu ni na zemlji pa neznamo o cemu se radi tko je u pravu a tko nije barem po nasem licnom ubjedjenju a kazu da svatko ima pravo na svoje licno mislanje ma kakvo ono bilo a kako cu ga imati kad ga izbriseta prije nego ista i procitam bez zamjerke
BISTRO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DIVER
|
 |
« Odgovor #17 : 18-11-2008, 21:10:17 » |
|
Bifi jarane nisi dobro procitao moj post  Svakao da treba da stoje postovi i sa svi calnovi mogu dati svoj sud i napisati svoju misao al SAMO O RIBOLOVNIM TEMAMA ILI O STVARIMA KOJE SE TICU TEME. Svemu drugom: politici ,licnim previranjima bez doze respekta i sportskog duha nije mjesto na forumu nebitno ko to napisao. Cinimi se da nas dobri Veso jednom rece/napisao dobru "ipak u prvom redu gospodo ribolovci bi mi trebali biti gentlmeni" strobi od Divera i picite na vodu tamo je mnogo lakse
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Sve uhvacene ribe poklanjam nasoj djeci
|
|
|
|
L2dm-ibrahim
Gost
|
 |
« Odgovor #18 : 18-11-2008, 21:14:34 » |
|
Ma isho bi ja Divere na vodu ali orkan razbu neznam jeli mi chamac totale podmornica a bash sam mislio izaci na smudja a i malo filma da se snimi Pravo sam se bio nashiljio nadaj se da ce malo stishati vjetar Strobi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ADONI
|
 |
« Odgovor #19 : 18-11-2008, 21:19:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
L2dm-ibrahim
Gost
|
 |
« Odgovor #20 : 18-11-2008, 21:30:07 » |
|
Potpuno se slazem sa Adonijem i zao mi shto sam ih i chito,a mozda i piso Nego konkretno pitanje da li se kod tebe ili u tim djelovima mladica lovi na cofa(mislim da se tako kaze) Imam jednog jaru iz Sanice donio mi cofova a ja nikad ufatit vremena da odem na Lososa on isto voli cofa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ADONI
|
 |
« Odgovor #21 : 18-11-2008, 21:42:38 » |
|
Ako je pitanje za mene,onda je moj odgovor potvrdan.Da,pici na cofa pravo.Inace i ja sam iz blize okolice Sanice kao i tvoj jaran,mozda ga poznajem,pa ako nije na odmet kako se zove taj tvoj drug. Nisam znao da i lax hoce cofa,prvi mi haber to sad.Mada je sad lovostaj,al bice zanimljivo testati u martu na otvorenju sezone.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
L2dm-ibrahim
Gost
|
 |
« Odgovor #22 : 18-11-2008, 21:48:26 » |
|
Ne znam gdje budesh u Shvedskoj ali Na Lilla Edet brani jedan nash kolega ribolovac iz Banja Luke je podvio nos shvedima kad je donio crvenocrnog cofa Inache i Mladiza pripada porodici laxa i ime joj je Dunavski Lax Ja je nikad nisam lovio jer u Prijedoru kad sam ja bio prije rata ko vidi Mladicu halal mu kruh Inache moj veliki pajdo je Vuchkic Emsud u ratu ga zvali Galeb
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ADONI
|
 |
« Odgovor #23 : 18-11-2008, 22:03:14 » |
|
Poznajem ga. Ja sam na jugu -skone.Ovdje je je lovostaj na laxa,sve do marta.Imam negdje par cofova,valjda ih isceprkam do marta.Na pesa isto pici,spuzvastog ili silikonskog,pogotovu septembar i oktobar,kad vecinu vremena provodi na dnu.Ja sam donio dvadesetak peseva iz Bosne,jos samo dva ostala,sve otislo. Tereni koje lax nastanjuje i pesevi nazalost neidu,a bojim se da je tako i za cofove.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
L2dm-ibrahim
Gost
|
 |
« Odgovor #24 : 18-11-2008, 22:12:44 » |
|
Ja u Chetvrtak idem za Skåne i Malmö Pravim jednu malu turneju promocija ribarkog materijala pripremamo se za Stockholm dolazish li ti gore? Ja sam od Zeljka uzimo pesheva boliglava kakvi su Ima i jednamuha pesh mozda bi ti ga trebo smotati pa da probash A pajdo Vuchko to mi je habab i po vazda nas dvojica zajedno malo mi se bio ushutio ali sad je ko malo bolje pa cemo opet u ribu Muce ga ledja i kichma Bistro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bifi
|
 |
« Odgovor #25 : 18-11-2008, 23:00:57 » |
|
Ma vidim ja da sam propustio nekoliko burnih postova i onda brate covjek se tesko snalazi , ne konta o cemu se radi Sve sam ja svog dobrog hababa DIVERA skontao ali eto kazem izbrisa se nekoliko postova da ih drugi nevide i da o njima nemogu donijeti svoj sud ma kakvi oni bili i ma o cemu oni pisali jednom ja na ovom forumu procita da svatko ima pravo da napise ono sto misli itd. itd. nebih da zakuhavam jos vise ali brate CENZURA MA MOZDA I NISAM U PRAVU....................................................... Da se ovo malo stisa i da ja dodam nesto malo IBRAHIM BEGU po pitanju cofa sto kaze ADONI kome je pitanje namjenjeno a nije ni bitno COF je jedan od nezamjenljivih mamaca u ribolovu mladice e sad dosutra bi se moglo pisati o tezini cofa , boji , duzini , koliko trokuka itd .itd . postoje mnoge teorije sta bi to cof trebao da prestavlja da bi ga mladica smatrala tako slasnim zalogajem a ona o zajednickom seksualnom zagrljaju nekoliko paklara mi dodje nekako na svoje stvarno sam u rijeci zdeni koja protice pored moje kuce gledao paklare i bojao ih se kao ono zmijice nema tog vise nisam paklare vidio u zdeni ili u sani nepamtim ima li ih jos neznam e sad mladici i nestankom paklare i njenog mrijesta i onog interesantnog klupka koji one naprave da li je ostalo u nekom genetskom kodu zapisano neznam tako da mladica iliti dunavski losos i skandinavski lax bez obzira koliko slicili u svakom pogledu da li su kroz istoriju imali istu ishranu tj. da li se i lax susretao sa paklarom kao mladica da bi cof bio adekvatan mamac .......................................... a ima i ona da je mladica ili lax predator no.1 i da je u vodi dominantna riba tako da ce napasti sve sto se krece a i neznajuci sta je to poznati su napadi mladice na misa , bjelousku itd. pa zasto i lax nebi napao cofa
Sanica je IBRAHIME nekad obilovala sa mladicom, sada malo zbog globalnog nedostatka vode a i sveg ostalog malo rijedje se nadje ali ima je u sani je ima i za tvoju informaciju unazad nesto vremena zabiljezeni su lijepi ulovi i napodrucju prijedora ovo kako nema nikakve industrije i nikakvog zagadjenja
danas sam bio u nekoliko trgovina ribarske opreme i u sve i jednoj nema kakvih cofova nema cof je relatovno jeftin mamac cak i za bosanske prilike a bogami ih se i polijepo ostavi u vodi
bistro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ADONI
|
 |
« Odgovor #26 : 19-11-2008, 00:06:04 » |
|
Ja sam htjeo u predhodnom postu pokusati pojasniti sta zapravo imitira cof,al da me ubijes nisam se mogo sjetiti imena tih zmijugica  Od Sokolova prema Kamicku ja sam prije par godina gledao paklare i to po nekoliko klupkova,a do tad mi nije bilo jasno sta mladica vidi u tom cofu hebo je cof.  Istina Bifi,na Sanici nema mladice kao nekad(a dje je ima-mozda u Krupi)ali nije rjetka.Ima je jos fala bogu na zavidnom nivou.Ja sam ljetos imao tri lijepe mladice,par mladuljaka i nekoliko spadanja.Sto je za desetak izlazaka na vodu dobar rezultat.A i pokazatelj da je ipak ima.  Mozda se sljedece ljeto sretnemo na Sanici akobogda,a usput pozdravi mi Esu Omanovica,vaseg cuvara a mog dobrog prijatelja i ratnog havera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bifi
|
 |
« Odgovor #27 : 19-11-2008, 20:12:53 » |
|
ADONI buraz istina je da mladice ima pravo kod naseg ANIJA na UNI u KRUPI a bogami ima je i ovuda oko nas sana sanica e sad negdje manje negdje vise staces Eso ce biti pozdravljen a on ti pazi sta se radi na Sanici po pitanju ribolova i sigurno da ce mo se naci pa da uslikamo koju Kraljicu bistro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ADONI
|
 |
« Odgovor #28 : 19-11-2008, 23:01:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #29 : 05-11-2009, 20:24:26 » |
|
Danas sam bio malo na sajmu u Banja Luci,nista posebno za vidjeti kao i svake godine. Ali mom jaranu Neri sam uzeo Nidzine glavinjare,nadam se da ce Nero biti zadovoljan sa njima.  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|